Etusivu > Tietoja meistä

JC POP DISPLAY(HK) Co., Ltd, myös nimeltään Shenzhen Jiechuang näyttää tuote Co., Ltd on erikoistunut suunnittelu ja valmistus aaltopahvin pahvi näyttö telineet vuodesta 2005. (Myös tuotamme paperi pakkaus laatikot & Laukut heti alussa kun yrityksemme sai alkunsa vuonna 1999)

Meidän tehdas on 1300 neliömetriä rakennelmat ja riippumattoman, yli 100 vanhempi esikunnat, integrative tuotantolinja ja 1,2 × 1.6 metriä CMYK 4 väri offset-painokoneella.

Voimme luoda yli 1 000 uusia tyylejä pahvi näyttää vuosittain, toimintamme on laajentanut ympäri maailman ja ovat jo rakentaneet vahvoja ja pitkällä aikavälillä liiketoiminnan suhteet Wal-Mart, Carrefour, P & G, Tesco, Home Depot, B & Q, Coles, Hilton ja tuotemerkin vaihtelevat Neutrogena, Revlon, tähdet, Blue Star, Olay ja Kleenexiä jne.

Kaikki paperituotteet on mukautettu, mukaan lukien aaltopahvin pahvi näyttö laskuri näyttää, kerros näyttää totem lama näyttää, dump bin näyttää, pahvi näyttely vaunun laatikot, paperipussit, paperi laatikot, jne.

POP & POS mainonnassa näkyy & paketit käytetään laajalti Supermarket, myyntipisteissä vähittäin säilyttää, kohta ostaa myymäläketju, kauppoja, näyttelyt, Messut ja niin edelleen.


1、Workshop2、Laboratory

3、Office