Etusivu > USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

K: 1. Miten voimme alkaa tehdä yhteistyötä?

A: Kaikki näytöt mukautetaan, yleensä aloitamme suunnittelu rakenne ja koko asiakkaille. Tässä vaiheessa asiakkaan on kerrottava meille tärkein ajatus siitä, missä näytön asetettava lattialle, työtaso tai ripustaa seinään. Ja kertoa meille yksityiskohtaiset tuotteiden tiedot (koko, paino, miten sijoitus) tai Lähetä meille muutaman tuotteen näytteet mallin jos mahdollista.

K: 2. voisitteko auttaa meitä kuvitus?

A: Yleensä, se on asiakas, jotka tekevät taidetta, jos asiakkaalla on vaikeuksia tai ei ole suunnittelija tehdä taidetta, autamme niitä, kunhan ne tarjoavat meille perustiedot taidetta aineena. Seuraavaksi on saada väri näytteen ennen massatuotantoon.

K: 3. tarjota näyte?

A: Kyllä, voimme tarjota sokkonäytteen tai värikäs näyte mustesuihku-tulostamalla, se on lähinnä asiakkaille ulottuvuus, paperin laatu, paino tukea kyky.

K: 4. kuinka kauan se kestää tehdä näyte?

A: Sokkonäytteen on 1-3 päivää, värimalli on 3-5 päivää.

K: 5. Miten ladata näytteen?

A: Yleensä veloittaa pienen summan rahaa tehdä näyte, vain tarpeeksi kattavat kustannukset. Emme omista mitään rahaa tehdä näyte. Kun tilaus on vahvistettu, näyte ilmaiseksi on vähennettävä tilauksen arvosta.

K: 6. voimme käyttää väri näytteen mustesuihku-tulostamalla Tarkista väri massatuotannossa?

A: Ei, koska mustesuihku-tulostus prosessi on täysin erilainen offsetpainatus massatuotannossa. Väri on erilainen väreistä massatuotannossa. Jos asiakkaat haluavat nähdä, miten väri näyttää massatuotannossa, tarjoamme asiakkaan A3 tai A4 kokoa tulostus todiste, joka on 90 % lähellä väri massatuotannossa.

K: 7. Miten toimitat näytteen?

A: Meillä on tapana lähettää DHL, UPS, FedEx tai TNT. Ja kuriiri rahtikulut maksaa asiakkaalle saapumista. Jos asiakkaalla ei ole courier/c, voimme auttaa asiakkaita löytämään taloudellisin courier agent-palvelu ja asiakas maksaa meille courier ilmaiseksi, se siirretään courier agentti. Älä huoli, rahti täysin ladattu kolmannen osapuolen thats Kuormatraktori.

K: 8.What's irtotavarana, jotta lyijyinen-aika? Ja maksuehdot?

A:  Noin 15 20days jälkeen talletus saavuttaa tilillemme TT, 40 % kokonaismäärästä kuin talletus. Valmiiksi ja tarkistanut asiakkaat hyödykkeiden 60 prosenttia on kiinnitettävä, joka on ennen toimitusta.

K: 9. kuinka asiakkaat menettelyt koota pahvi näyttö?

A:   Tarjoamme kokoonpano evästys riveittäin vai kuvia. Jos asiakas on edelleen vaikeuksia jälkeen uudelleen kokoaminen opetusta, Tarjoamme videon kertovat asiakkaan selvästi askel askeleelta.